FAST & FURIOUS


Scooter modellen

Naast bromfietsen in motoruitvoeringen hebben wij ze ook in scootermodellen. Bij een scooter zie je geen frame terug en is dit rondom afgewerkt met beplating. Een bijkomend voordeel is dat je de scooter eenvoudig als pakezel kunt inzetten. Bij bijna alle modellen is er veel ruimte onder het extra comfortabele zadel aanwezig waar je bijvoorbeeld een helm en slot in kwijt kunt. De scootermodellen variëren van uiterst sportief tot retro. Een van de meest sportieve modellen is de Yamaha Aerox. Zoek je een echte klassieke retro scooter dan moet je beslist eens bij de Vespa kijken.



Bromfiets

BromfietsBen je op zoek naar een goede bromfiets dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle merken en modellen brommers die je maar kunt bedenken. Bij ons kun je ze niet alleen kopen maar ook leasen. Met leasen ben je extra goedkoop uit omdat je deze in termijnen kunt afbetalen. Zo kun je toch een prachtige nieuwe tweewieler rijden zonder dat het je veel kost. Er zijn veel verschillende soorten bromfietsen te koop in onze online shop. Je kunt kiezen voor een traditioneel model zoals de Tomos maar ook voor een schakelbrommer. Scooters worden ook bromfietsen genoemd en deze zien er dan ook compleet anders uit.



Schakel en automaatbromfiets_kopen

In principe kun je er vanuit gaan dat alle brommers een ‘automaat’ zijn. Dit betekent dat ze automatisch versnellen en je zelf niet hoeft te schakelen. Bij schakelbrommers moet je wel zelf schakelen. De schakelbromfietsen die wij verkopen hebben veel weg van een echte motor. Bekijk maar eens de Kymco K-pipe, de Aprillia RX 50, de Aprillia SX 50 en de Yamaha TZR.

 

Comments